SuperSaver

Bestill flybilletter nå! Du kan sammenlige priser fra alle flyselskaper inkl. SasBraathens og Norwegian med ett søk. Klikk her for å bestille din reise fra Supersaver.no.

Om Supersaver
I Februar 2005 åpner Norges nye lavpris reiselivs- site. Hos oss kan du velge mellom 3500 flyselskap, leiebiler i en rekke land, og over 30 000 hoteller i hele verden. Du bestiller og betaler direkte på internett med ditt kort - enkelt og trygt! Vi har bestillingsservice, men ingen reiserådgivning. Vi har heller ingen service på reisemålet som grisefester, reiseledere eller båtsightseeing. Vår besparelse er din lønnsomhet. Hos oss finner du din reise til noen av Norges laveste priser.

Supersaver.no er en del av SRG (Svenske Resegruppen) sammen med Marco Polo Travel i Norge, og flere reisebyråer i Skandinavia. Supersaver.no er en rendyrket online aktør der enkelhet og besparelser står i fokus.

Supersaver er en lavpris satsning hos SRG i Skandinavia, som på grunn av sin "state of the art" teknologi og solide kjøpekraft med SRG i ryggen kan gi deg som kunde de beste prisene til enhver tid.

Velkommen til Supersaver's verden av reisemuligheter og gode priser! Prøv oss i dag, i morgen kan de beste prisene ha gått til naboen...

8 ½ grunner til å bestille hos Supersaver.no:
1. Du bestiller selv.
2. Du betaler raskt, enkelt, og sikkert.
3. Du reiser trygt uten papirbillett.
4. Du får bestillingssupport, men ikke reiserådgivning.
5. Du kan alltid velge billigste pris blandt 3500 flyselskap fra hele verden.
6. Du kan finne et hotellrom blandt 30 000 priskonkurrerende hoteller.
7. Du bestiller leiebil til markedets beste priser.
8. Du bestiller trygt hos Supersaver som er med i Svenske Resegruppen, med over 300 000 reisende hvert år.
8 ½. Du kan hver dag bestille våre "Supersaver Spesial" priser, som oppdateres ofte.

 Velg reisebyrå:
Gotogate
Marco Polo
SuperSaver.no
Travelstart

© 2005 - 2021 NatDesign 5448 | 2515910 eXTReMe Tracker