Seat 24

Her hittar du billiga flygresor! Du kan jämföra priser från alla välkända flygbolag inkl. SasBraathens og Norwegian med ett sök. Bruk söke boksen under eller klicka här för att beställa din resa från Seat 24
Om Seat 24
Det ska vara tryggt, snabbt och enkelt att boka med Seat24, oavsett det gäller flyg, boende eller hyrbil. Därför är vår sök- och bokningstjänst framför allt anpassad för resenärer som redan vet vart de vill åka. Varje dag säljer vi ca 1 000 flygbiljetter med något av de ca 500 flygbolag vi samarbetar med världen över. Totalt förmedlar vi resor till upp emot 1 500 olika destinationer. Det gör oss till en av Skandinaviens ledande resebyråer på Internet.

Företaget Seat24 Travel AB grundades år 2000 och har expanderat kontinuerligt. I dag finns vi etablerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland och har planer för ytterligare expansion i Europa. Det senaste året omsatte vi 196 mkr med ett rörelseresultat på 7 mkr, den estimerade omsättningen 2005 är 450 mkr.

Bakom Seat24 finns bland annat Ralph Axelson (vd) med lång erfarenhet från olika befattningar inom resebranschen. I styrelsen sitter Christer Wallberg med bred erfarenhet från högteknologisk industri, nuvarande vd för Tacton Systems. Övriga styrelsemedlemmar är före detta bankdirektör Martin Axelson och IT-konsult Olle Östlund.

För din trygghet:
· Vi samarbetar med världens ledande flygbolag och leverantörer av hyrbil och hotell.
· Vi har IATA-rättigheter (internationell organisation som bestämmer standard för flygbiljetter med mera.)
· Vi har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
· Vår IATA-certifierade personal gör kvalitetskontroll av all biljettering och utskick.
· Betalning sker med så kallad SSL-kryptering, samma teknik som de flesta av internetbankerna använder.
· Alla personuppgifter behandlas strikt konfidentiellt.

 Velg resbyrå:
Flygcentrum
Flygvaruhuset
Seat 24

© 2005 - 2020 NatDesign 2874 | 2513310 eXTReMe Tracker