Seat24

Bestill flybilletter nå! Du kan sammenlige priser fra alle flyselskaper inkl. SasBraathens og Norwegian med ett søk. Bruk søkeboksen eller klikk her for å bestille din reise fra seat24.
Om Seat24
Seat24 er et Internettbasert reisebyrå med hovedkontor i Uppsala. I første omgang lanseres det i Sverige, for så i begynnelsen av 2001 å være etablert i Norden. Deretter vil et antall markeder i Europa bli bearbeidet, noe som skal ha skjedd innen 2 år.

Forretningsideen går ut på å tilby små og mellomstore bedrifter samt privatpersoner en tjeneste for bestilling av flybilletter som er svært enkel og effektiv. Bestillingen skjer via Internett, og kunden vil få svar umiddelbart. Tjenesten passer best for flybilletter fra A til B og tilbake igjen. Denne typen bestillinger representerer ca. 80 % av alle flybillettbestillinger.

En bestilling skal kunne være avsluttet på 2 minutter, samtidig som systemet garanterer at den rimeligste prisen tilbys. Tjenesten utvikles løpende og til høsten vil vi kunne tilby muligheten til å kommunisere via WAP og Palm Top. Målsetning: Å bli det ledende reisebyrået på Internett i Norden.

 Velg reisebyrå:
Marco Polo
SuperSaver.no
Travelstart


Legg inn videoklipp
Forbrukertipset.com

Nå kan du samle alle de beste videoklippene på et sted.
Les mer . .

Copyright © 2005 NatDesign 1715 | 2511846 eXTReMe Tracker