Gotogate

Bestill flybilletter nå! Du kan sammenlige priser fra alle flyselskaper inkl. SasBraathens og Norwegian med ett søk.

Om GOTOGATE
GOTOGATEs ønsker å være ditt foretrukne reisebyrå på internett. Sammen med våre partnere gir vi deg det du trenger for å planlegge og gjennomføre reisen.

SPAR TID
På GOTOGATE.no er du til enhver tid bare et klikk unna reisen. Du bestiller reisen selv på nettet og unngår derfor telefonkøer. I tillegg har du tilgang til all reiseinformasjon direkte på din egen PC. Har du behov for hjelp underveis kan du nå oss via vår hjemmeside eller direkte på mail.

Vår tekniske løsning gjør at du kun trenger å registrere deg ved førstegangs bestilling. Dette gjør du raskt og enkelt å bruke GOTOGATE.

SPAR PENGER
GOTOGATEs kunder får spesialpriser på flybilletter, leiebil og hotell. Disse er forhandlet frem av vår eier, VIA Travel Group. Vi kan også hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten. Vår søkemotor leter gjennom prisene til over 450 flyselskaper for deg. På denne måten kan du spare tusenvis av kroner i forhold til de ordinære avgangene!

GODE MEDLEMSTILBUD
GOTOGATES medlemmer nyter godt av en rekke fordeler. Som medlem kan du motta GOTOGATEs nyhetsbrev direkte til din e-postadresse. Abonnentene holdes oppdatert om gode tilbud på pakketurer og billige flybilletter. Medlemsskap i GOTOGATE er gratis.

HENT INSPIRASJON

GOTOGATEs målsetning er å være best på reiseinformasjon! Hos oss finner du reisereportasjer, leserbrev, guider og bilder fra hundrevis av reisemål.

 Velg reisebyrå:
Gotogate
Marco Polo
SuperSaver.no
Travelstart

© 2005 - 2020 NatDesign 7666 | 2513361