Forbrukertipset.com - Prøv enkel netthandel onsdag onsdag 27. oktober 2021
Forbrukertipset.com

Google    Nyheter    Film    Kjendis    Sverm   
Forsiden Film På TV Kjendis Sverm Nyheter Reise Rabattkoder Rubrikk Nettbutikker
Hotels.com
Finn overnatting til beste pris
Bjørkeved selges
Fritt fraktet i Oslo og Akershus
Poker
  No Limit Hold'Em

No Limit Holdem

I NL kan man som kjent satse hvor mange av sine spillechips man måtte ønske, i stedet for de faste summene man kan satse i Limit. Bortsett fra det faktum at det påvirker matematikken (hvordan man regner pottodds), påvirker det også hvor mye informasjon man kan formidle til de andre spillerne og hvor mye informasjon man selv kan få av dem.

Gi ingen ledetråder

Hvor mye du betaler kan gi ledetråder om hvilken hånd du sitter med. Nybegynnere har en tendens til å satse lite med en dårlig hånd og mye med en god hånd. Spillere som er litt bedre forsøker i stedet å villede motstanderne med sin bud, og vil f.eks. satse mye med en dårlig hånd og lite med en god hånd. Det beste er derimot vanligvis å gi så lite informasjon som mulig med dine satsninger, og det gjør du ved å maskere dem, dvs at du satser standardiserte beløp.

En høyning før floppen, dersom du er den første til å handle, pleier f.eks. å bestå i at du satser 3 ganger stor blind (BB), dvs at når BB er 20 høyner du med 40 og legger altså inn 60. Ofte legger du deretter til en BB for hver spiller som har synet før du selv handler, slik at dersom to personer har synet BB på 20, betaler du kanskje 100 i stedet for 60. Er du konsekvent med dette kan andre spillere ikke danne seg noen oppfatning av hvilken type hånd du har, annet enn at du har en hånd som du anser at du kan høyne med.

Etter floppen

Etter floppen pleier man derimot ikke å følge helt det samme mønsteret, man pleier altså ikke å satse 3 ganger potten hver gang man skal satse, fordi dette ville være å satse for mye i forhold til pottens verdi. Man pleier derimot å satse summer som står direkte i forhold til pottens verdi. Hvis det ligger 200 i potten og du har høyeste par med en god kicker og derfor vil hindre at noen syner deg med et flushdrag, er det normalt sett korrekt å satse 200, dvs den samme summen som allerede ligger i potten. De tre vanligste summene å satse på eller etter floppen er 0,5 x potten, 1 x potten eller 2 x potten, litt avhengig av hva du vil oppnå.

Hvis du f.eks. har høyeste to par når potten er stor, og det ligger to kort i samme farge ute, vil du sannsynligvis ikke gi noen annen spiller sjansen til å få en flush. Da kan det være verdt å ta hardt i og satse det dobbelte av pottens størrelse.

Når du satser to ganger pottens størrelse har du imidlertid også gitt en viss informasjon om verdien av hånden din. Den overlegent vanligste (etter floppen) innsatsen i NL (muligens bortsett fra All-in) er den summen som ligger i potten, dvs "å satse potten".

Kilde: Betsson.com

Ønsker du å spille No Limit Holdem på norsk kan du prøve Betsson.com


Spill poker på norsk
Betsson.comLegg inn videoklipp
Forbrukertipset.com

Nå kan du samle alle de beste videoklippene på et sted.
Les mer . .
Forbrukertips | | Om oss | Annonsere | Nye sider | Side 11 | Side 21 | poker-strategier-no-limit-holdem
© 2005 - 2021 NatDesign


Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Add to Google Add to My Yahoo! eXTReMe Tracker