Forbrukertipset.com - Prøv enkel netthandel torsdag torsdag 1. desember 2022
Forbrukertipset.com

Google    Nyheter    Film    Kjendis    Sverm   
Forsiden Film På TV Kjendis Sverm Nyheter Reise Rabattkoder Rubrikk Nettbutikker
Hotels.com
Finn overnatting til beste pris
Bjørkeved selges
Fritt fraktet i Oslo og Akershus
Gran canaria
 Flybilletter Gran canaria
» Reiseliv » Europa » Spania » Gran canaria

Flybilletter til Gran canaria

Gran canaria
Flybillett til Gran Canaria Reiser du til Gran Canaria, må du sette av noen dager til å oppleve Las Palmas! Las Palmas er Gran Canarias hovedstad, og Spanias syvende største by. Her bor over 365 000 av øyas ca. 750 000 innbyggere. Byen har en lang og spennende historie, og har en fin blanding av gammel og ny arkitektur. Las Palmas har en lang tradisjon som handelssentrum med verdens fjerde største havn. Det finnes også flere kirker, katedraler og museer du bør besøke. De mest kjente er St. Ana-katedralen, Columbusmuseet og Guanchemuseet. Du visste kanskje ikke at Columbus stoppet i Las Palmas før han satte kursen videre mot Amerika? Som handleby er Las Palmas perfekt. Du finner flotte butikker i Triana-gaten, og alt fra pretensiøse fem stjerners restauranter til små, intime tapasrestauranter i bakgatene. Vil du ha alt samlet på ett sted? Da kan du reise til Las Arenas, El Corte Ingles eller Muelle. Tar du turen til sistnevnte kjøpesenter, kan du sitte ute i øverste etasje og nyte dagens meny, mens du ser båter fra alle tenkelige sjøfartsnasjoner komme og dra. Opera, teater og kino finner en også i hovedstaden.

Hvert år i februar arrangeres det karneval på Kanariøyene, og det sies at karnevalet på Gran Canaria er det tredje største i verden. Feiringen går fra by til by, men felles for dem alle, er at det blir stor fest. Fra tirsdagen er det kåringer av karnevalsdronning, barnedronning, seniordronning og peneste drag-queen. På lørdagen er det stor parade, hvor alle som vil kan være med. Bak store busser med dundrende musikk danser hele byen, og festen ender på markedsplassen. Her er det tivoli, scene med underholdning og masse boder hvor det selges god mat. Hele feiringen avsluttes på søndagen med ”begravelsen av sardinen” og flott fyrverkeri. Fisken blir kjørt rundt på tilhenger, og bak den går "biskoper" og "prester" med røkelse, i takt til sørgemusikk, sammen med "gråtekoner". Sardinen er karnevalets symbol, og den siste dagen tennes det fyr på en svær sardin i papp, den legges på en flåte og blir sendt utover havet. Brenningen av sardinen betyr starten på fasten.

I byen Vecindario ligger Atlantico. Dette må være et av de mest bråkete handlesentrene du kan finne. I tillegg til butikker inneholder Atlantico flere restauranter, bowlinghall og kino. Alle filmene er dubbet til spansk, men det er morsomt å gå der for det. Nær Las Palmas finner du Al Campo, El Corte Ingles, Muelle og Las Arenas, her er støynivået noe lavere. De fleste fastboende nordmenn drar til senteret i Puerto Rico når de skal ut på byen. Her ligger det restauranter, barer og diskoteker tett i tett. Liker du deg ikke her, og vil oppsøke noe større? Las Palmas har et yrende natteliv, med alt en storby trenger.

Den Norske Skole Gran Canaria har eksistert siden 1974. Den har flyttet på seg flere ganger, men har ligget i Barranco de la Verga siden januar 1988. Skolen har over 400 elever fra 1.klasse på barneskolen til 3.klasse i videregående. I tillegg kommer de som er på behandlingsreise og barnehagen. Et fullverdig skoletilbud i et varmt klima. Cirka 60 % av elevene er her på grunn av helseplager som astma, eksem, leddgikt og lignende. Alle har de kommet hit for å bli bedre. Klimasonen på øyas sørside er regnet for å ha verdens beste mikroklima, ideelt for mennesker med slike lidelser. Elever som ikke er myndige, og som har flyttet uten foresatte, må bo på skolens internat, Los Teques. I vinterhalvåret vokser det norske innbyggetallet, ettersom mange pensjonister bor fast på Gran Canaria fra oktober til april/mai. Det norske miljøet er stort på sørsiden av øya, og det er i dette området du finner sjømannskirken, norsk legekontor, den norske butikken og norsk restaurant.
Bestill flybilletter til Gran canaria
Søkeboksen garanterer at du finner billige flybilletter til Gran canaria. Du kan sammenlige priser fra flere flyselskaper. Bruk søkeboksen:Mangler ditt reisemål (Gran canaria) i søkeboksen kan du prøve Seat24 sin hjemmeside. Ellers finner du en god oversikt over flere reisebyråer her
Nyheter relatert til «Gran canaria»

Hotell Gran canaria | Kart og reisebøker | Leiebil | Oversikt reisebyråer


Fakta om Spania

Hovedstad
Madrid

Valuta
Euro

Betaling
Reisesjekker, kredittkort.

Klima
Varmt og klart vær i innlandet om sommeren. Mere moderat og skyet langs kysten. Overskyet og kjølig i innlandet om vinteren.

Vaksine
Ingen behov for vaksine.

Vann
Vann fra spingen kan drikkes. Ved tvil drikk vann på flaske.
Språk
74% spansk (kastiliansk), 17% katalansk, 7% galileisk, 2% baskisk.

Religion
99% romersk-katolsk, 1% andre.

Visum
Nei

Strøm
230v

Offentlig navn
Kongeriket Spania
Ambassade
Real Embajada de Noruega Besøksadresse: Edificio "La Piramide", Paeso de la Castellana 31, 9 piso, 28046 Madrid; Postadresse: Real Embajada de Noruega; Apartado 6132, E-28080 Madrid, Spania Kontortid: 0900-1545 Tlf: + 34 91 310 3116 Faks: + 34 91 310 4326 E-post: emb.madrid@mfa.no

Ambassade i Norge Embassy of Spain Oscars gate 35, 0244 Oslo Tlf: + 47 22 44 71 22 Faks: + 47 22 55 98 22 Kontortid: Mandag – Fredag: 08:30- 16:00 E-post til ambassadenRegioner:
Andalucia
Balearene
Baskerland og Nord-Spania
Costa Blanca
Costa Brava
Costa de Almeria
Costa de la Luz
Costa del Sol
Costa Dorada
Det sentrale Spania
El Hierro
Formentera
Fuerteventura
Gran Canaria
Ibiza
Kanariøyene
Katalonia
La Gomera
La Graciosa
La Palma
La Rioja
Lanzarote
Mallorca
Menorca
Pyreneene
Tenerife


Steder:
Agaete
Albir
Alcudia
Alfaz del Pi
Alicante
Almunecar
Arguineguín
Bahia Feliz
Barcelona
Benalmadena
Benidorm
Benissa
Bilbao
Ca'n Picafort
Cadiz
Cala d'Or
Cala Mayor
Cala Mesquida
Cala Millor
Cala Ratjada
Calpe
Cambrils
Campello
Carihuela
Ceuta
Ciudad Quesada
Cordoba
Corralejo
Costa Calida
Costa Calma
Costa Meloneras
Costa Teguise
El Médano
Elviria
Estepona
Finestrat
Fuengirola
Garachico
Gibraltar
Gijon
Granada
Guardarmar
Ibiza by
Isla Cristina
Jandia
Jerez de la Frontera
La Manga
La Nucia
La Orotava
La Pineda
Las Palmas by
Lloret de Mar
Los Cristianos
Los Gigantes
Madrid
Mahon
Malaga
Mar Menor
Marbella
Maspalomas
Matagorda
Mijas
Monestir de Montserrat
Murcia
Nerja
Nuevo Horizonte
Palma by
Palma Nova/Magaluf
Pamplona
Playa Blanca
Playa de Amadores
Playa de las Americas
Playa de Palma
Playa de Santiago
Playa de Tarajalillo
Playa del Cura
Playa del Inglés
Puerto de la Cruz
Puerto de Mogán
Puerto de Pollensa
Puerto de Sóller
Puerto del Carmen
Puerto Rico
Salou
San Agustín
San Antonio
San Sebastian
San Sebastian
Santa Ponsa
Santiago de Compostela
Sevilla
Sitges
Solgården
Son Servera
Sonnenland
Tarragona
Tauro
Toledo
Torremolinos
Torrevieja
Torrox
Tossa de Mar
Valencia
Valle Gran Rey
Villa Joyosa


Nøkkelord: flybileter flybilleter flybiletter ferie flyreiser flyreise fly billig til Gran canaria fakta om Gran canaria pakkereiser charterferie chartertur charterfeber restplasser til Gran canaria restplass flypriser Sydenreiser sydentur sydenferie til Gran canaria

Meny reiseliv


Sør Amerika Nord Amerika Afrika Oseania Europa Asia Norge
Bestill reise
- Fergeselskap
- Flyselskap
- Hotell
- Leiebil
- Reisebyråer
- Togselskap

Tema
» Reiseliv

» Skireiser
» Storbyferie
» Sydenreiser
» Forsinkelser


8-på-topp
Kreta
Kypros
Bulgaria
Rhodos
Italia
Kroatia
Gran Canaria
Tyrkia


Verdensuret
Los Angeles:
New York:
London:
Paris:
Oslo:
Bangkok:
Tokyo:
Sydney:

Forbrukertips | | Om oss | Annonsere | Nye sider | Side 11 | Side 21 | gran_canaria
© 2005 - 2022 NatDesign


Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Add to Google Add to My Yahoo! eXTReMe Tracker